Larvik får gullmedaljene – Larvik

Larvik får gullmedaljene

Etter siste seriekamp mot Oppsal onsdag får Larvik-jentene sine gullmedaljer som sesongens seriemestere. Samtidig får de vite hvilke to lag de kan velge mellom som motstander i kvartfinalen i sluttspillet.

Halden blir nummer sju, mens Rælingen og Sola kappes om å bli det siste laget som får delta i sluttspillet og være mulig å velge for Larvik. Begge har hjemmekamp, Sola mot Byåsen og Rælingen mot Tertnes.

I bunnstriden har det over lengre tid foregått en dramatisk kamp mellom Skrim, Molde og Nordstrand for å overleve. Foran siste serierunde står alle tre likt på åtte poeng. Skrim, som i øyeblikket ligger på kvalifiseringsplass, skal til Drammen for å møte Glassverket, mens Molde spiller hjemme mot Nordstrand i det som kan bli en direkte avgjørende kamp. De to tidligere Larvik-spillerne Tine Rustad Albertsen og Isabel Blanco har som kjent blitt hentet til Molde for å hjelpe laget til å bli i divisjonen.

Nora Mørk scoret 139 mål i serien den sesongen hun kom til klubben. Denne sesongen har hun satt ny scoringspers i eliteserien og står med 151 før siste seriekamp med klubben. Totalt kan hun også passere fjorårets scoringsrekord totalt (277), hvis hun scorer minst fire mål resten av sesongen. Scoringssnittet hennes tilsier at hun passerer det tallet allerede i kveld, før hun og resten av laget får gullmedaljene for seriemesterskapet.

Slik spilles kvartfinalene i sluttspillet:
Kvartfinale 1: Lag 1 velger 7 eller 8
Kvartfinale 2: Lag 2 velger 6, 7 eller 8
Kvartfinale 3: Lag 3 velger 5, 6, 7 eller 8
Kvartfinale 4: Lag 4 får 5, 6, 7 eller 8
Spilledatoer: 20.04. og 24.04.

Husk at du kan stemme på fem Larvik-navn på kåringen av all star team i Champions League. Trykk her for å stemme på årets kandidater.

Søndag spilte Karoline Dyhre Breivang sin 128. kamp i Champions League og passerte dermed Tonje Larsen. Nå er det kun Lene Rantala som har flere i klubben.

Thea Mørk og Amanda Kurtović satte begge ny bestenotering i antall scoringer i løpet av en sesong i Champions League denne sesongen.