Fullstendig overlegne – Larvik

Fullstendig overlegne

Larvik Håndballklubb var fullstendig overlegne i den første kvartfinalen i sluttspillet. Rælingen måtte tåle 40 scoringer imot i Marikollhallen og scoret bare 17 selv.

Det var glissent på tribunene i Marikollhallen i sluttspillkampen, en kontrast til det overfylte serieoppgjøret i Skedsmohallen, som også tar flere tilskuere.

Larvik byttet mannskap halvveis i hver omgang, ledet 21-8 til pause og vant til slutt 40-17.

Det er best av to kamper i kvinnenes sluttspill, og Larvik tar med seg 23 måls forsprang til returoppgjøret i Bergslihallen søndag 24. april kl. 19.00.

Kristine Breistøl ble kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Resultater i første kamp i de andre kvartfinalene: Oppsal–Byåsen 25-26, Halden–Glassverket 18-26 og Tertnes–Vipers 19-25.

I tillegg har de tidligere Larvik-spillerne Tine Rustad Albertsen og Isabel Blanco vært i Skien med Molde onsdag kveld, for første kvalifiseringskamp til Grundigligaen. Der var det Gjerpen som sikret seg et meget godt utgangspunkt foran returkampen med seier 31-24. Telemarkingene spilte sist i eliteserien i 2009/10.

Larviks målscorere: Marit Malm Frafjord 6, Gro Hammerseng-Edin 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Kristine Breistøl 5, Amanda Kurtović 4, Nora Mørk 3, Vilde Ingeborg Johansen 3, Tine Stange 3, Thea Mørk 3, Sanna Solberg 2, Jenny Osnes Græsholt 1.