Vant med 15 mål – Larvik

Vant med 15 mål

Larvik vant 34-19 i den første semifinalen i sluttspillet over Vipers i Kristiansand. Returkampen spilles onsdag 4. mai i Boligmappa Arena Larvik.

Vipers ledet 4-1, men så ble det flere tekniske feil og det stokket seg litt i avslutningene. Fem minutter senere sto det 4-7. Derfra var det Larvik som hadde initiativet. Hjemmelaget var kun tre bak på 8-11 etter 26 minutter, men i minuttene inn mot pause dro Larvik fra. Halvveis hadde gjestene scoret dobbelt så mange som hjemmelaget og stillingen var 8-16 i Aquarama.

Etter pause fortsatte Larvik å score, mens for vertene var det ikke like lett å finne veien forbi Sandra Toft i Larvik-målet. Rekruttkeeper Cecilie Wick Ullitz var med igjen, denne gang for en gravid Alma Hasanić Grizović, men ble sittende på benken i hele oppgjøret.

Gro Hammerseng-Edin skadet menisken mot Rælingen i Bergslihallen. Hun opereres tirsdag og er ute resten av sesongen.

Første kamp i den andre semifinalen, mellom Glassverket og Byåsen, spilles søndag i Drammen.

Larviks målscorere: Nora Mørk 8, Kristine Breistøl 7 (5), Tine Stange 5, Marit Malm Frafjord 4, Amanda Kurtović 3, Vilde Ingeborg Johansen 2, Thea Mørk 2, Karoline Dyhre Breivang 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Sanna Solberg 1.