Flest sluttspillkamper – Larvik

Flest sluttspillkamper

Når Vipers kommer til returkamp i semifinalen i sluttspillet onsdag overtar Linn-Kristin Riegelhuth Koren listetoppen over de Larvik-spillerne som har spilt flest kamper i turneringen.

Da spiller hun sin 49. sluttspillkamp. Tonje Larsen stoppet på 48. Samtidig stjeler Karoline Dyhre Breivang tredjeplassen med sine 43 kamper og skyver Lene Rantala med sine 42 ned fra pallen.

Thea Mørk jubilerer også mot Vipers. Hun feirer sin kamp nummer 200 for Larvik med karrièrens høyeste scoringssnitt. Med 92 mål hittil denne sesongen er hun bare fire scoringer fra å passere sitt høyeste scoringsantall i én sesong, 95 fra 12/13-sesongen.

Nora Mørk og Gro Hammerseng-Edin har rundet 200 kamper for klubben tidligere i sesongen. Thea blir klubbens 24. spiller som runder 200 kamper totalt.

Larvik har scoret 1994 mål i sluttspillet foran returmøtet i semifinalen. Det gir et snitt på 32,2 mål i de 62 sluttspillkampene klubben har spilt. De tre kampene i årets sluttspill har ligget over snittet, med henholdsvis 40, 33 og 34 til nå. Hvem scorer mål nummer 2000?

Tine Stange har i løpet av sine år i klubben scoret totalt 96 mål i sluttspillet og er fire mål unna 100. Hun ligger an til å bli sjette spiller i klubben som når tresifret antall scoringer i turneringen. Mot Vipers i den første semifinalen scoret hun seg forbi Kari Mette Johansen (93) og oppover på lista er det muligheter til å passere både Linn Jørum Sulland (107) og Heidi Løke (108) før sesongens sluttspill er over.