Til sluttspillfinale – Larvik

Til sluttspillfinale

Larvik Håndballklubb er klar for sluttspillfinale etter seier 31-19 over Vipers i Boligmappa Arena Larvik sent onsdag kveld. Sesongens to siste kamper går i finalen mot Glassverket.

Larvik Håndballklubb er klar for sin 12. strake sluttspillfinale siden turneringen ble gjeninnført i 2004/05. Laget har med andre ord vært i finalen hver sesong. Totalt har klubben 14 titler i sluttspillet.

Vipers hadde ikke det store håpet om å kunne ta igjen 15 mål i Larvik og holdt ikke følge lenger enn til 5-5 før Larvik dro fra. Til slutt endte det med seier 31-19, sammenlagt 65-38.

Larvik hadde scoret 1994 mål i sluttspillet foran returmøtet i semifinalen. Scoring nummer 2000 ble satt inn av Nora Mørk da hun sendte Larvik foran 6-5.

Anja Hammerseng-Edin var tilbake på banen etter en skadeperiode, og var naturlig nok fornøyd med å være på banen igjen.

– Jeg synes det er veldig deilig å få med noen kamper nå på tampen av sesongen. Det blir viktig å få kjenne på håndballspill i noen kamper før vi begynner oppkjøringen til ny sesong. Jeg har savnet skikkelig å spille, for håndballbevegelsene er noe helt annet enn mølletrening. Det var gøy å få være med igjen, sier hun.

Den første sluttspillfinalen er terminfestet 11. mai i Drammen. Returkampen i Boligmappa Arena Larvik er terminfestet 14. mai. Det vil bli sesongfinalen og muligheten til å takke for denne gang til Larvik-jentene. Nøyaktig tidspunkt for kampene kommer på nettsidene og på klubbens Facebookside.

Larviks målscorere: Amanda Kurtović 6, Vilde Ingeborg Johansen 5, Kristine Breistøl 4 (1), Nora Mørk 4 (1), Tine Stange 3, Sanna Solberg 3, Marit Malm Frafjord 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Thea Mørk 1 (1), Jenny Osnes Græsholt 1.