Nora Mørk på All Star Team – Larvik

Nora Mørk på All Star Team

Nora Mørk ble stemt frem som beste høyre bakspiller i sesongens Champions League. All Star Team ble presentert i Budapest fredag ettermiddag. Kari Aalvik Grimsbø og Heidi Løke utfylte en norsk trio på laget.

Et rekordstort stemmetall fra håndballfans over hele Europa har stemt. Totalt 28 130 stemmer ble talt opp, 6 000 flere enn i fjor. Det skriver EHF på ehfcl.com.

Flere av de valgte skal delta i helgens Final 4, der Larvik ikke deltar etter tap sammenlagt  for Vardar i kvartfinalene.

Nora Mørk var også på All Star Team forrige sesong og er en av to spillere på stjernelaget som ikke deltar i Budapest i helgen. Luca Szekerczes (sesongens beste unge spiller) fra Ferencváros får heller ikke spille i finalehelgen.

Det er et bredt spekter av toppklasse-spillere i Europa. Tre norske (flest), to ungarere, og én fra Romania, Nederland, Montenegro og Brasil i tillegg til en spansk trener fordelte seg på all star-laget.

Her er 2015/16 Women’s EHF Champions League All Star Team:

Best goalkeeper: Kari Aalvik Grimsbø (NOR) / Györi Audi ETO KC – 52.1%
Best left wing: Aniko Kovacsics (HUN) / Györi Audi ETO KC – 42.9%
Best left back: Cristina Neagu (ROU) / Buducnost – 38.3%
Best line player: Heidi Løke (NOR) / Györi Audi ETO KC – 62.2%
Best centre back: Nycke Groot (NED) / Györi AUDI ETO KC – 46.7%
Best right back: Nora Mørk (NOR) / Larvik HK – 45.1%
Best right wing: Jovanka Radicevic (MNE) / HC Vardar – 32.2%
Best defender: Eduarda Amorim (BRA) / Györi Audi ETO KC – 54.6%
Best young player: Luca Szekerczes (HUN) / FTC-Rail Cargo Hungaria (HUN) – 31.8%
Best coach: Ambros Martin (ESP) / Györi Audi ETO KC – 45.1%

Heidi Løke fikk flest stemmer i sin posisjon, 62,2 % av stemmene. Eduarda Amorim og Kari Aalvik Grimsbø var også klart foran sine konkurrenter.

Dette var tredje gang fansen kunne stemme på sine favoritter, like mange ganger som Final 4 har vært en del av Champions League også på kvinnesiden.