Brasiliansk keepertalent har signert – Larvik

Brasiliansk keepertalent har signert

Larvik HK har hentet den lovende brasilianske keeperen Gabriela Moreschi, født 08.07.1994. Gabriela har spilt én sesong for Flint og vært klubbens beste spiller.

Hun er brasiliansk statsborger, 190 cm høy og var keeper på det gode brasilianske U94-landslaget. Hun har vært med på flere av Brasils A-landslagssamlinger og følges nøye av den danske landslagstreneren til Brasil.

– Vi er glade for at Gabriela valgte å satse på Larvik i den situasjonen vi nå har kommet i, med bl.a. Alma gravid, sier trener Tor Odvar Moen. – Hun er ung, talentfull og treningsivrig, og kommer til å bli enda bedre i Larvik, sier Moen.

– Jeg har nå kommet til Norges desidert beste klubb, med internasjonale ambisjoner som kan gi meg et løft i min utvikling og karrière, sier Gabriela Moreschi. – Mitt mål er å spille meg inn på landslaget og min drøm er å spille OL for Brasil en dag, sier Gabriela smilende.

– Med Gabriela fra Brasil om bord i Larvik-skuta og med Alina Wojtas fra Polen tilbake fra skade kommer det nok til å bli liv på tribunene i Boligmappa Arena Larvik til høsten, sier daglig leder i Larvik HK, Per Christian Andersen.

Gabriela Moreschi flytter i løpet av juni til Larvik og slutter seg til troppen i den første oppkjøringsperioden. Hun vil få tett oppfølging av keepertrener Lene Rantala og et eget tilpasset fysisk treningsprogram fra Tom Kristiansen, som er Larvik HKs fysiske trener.