Koren i OL-troppen – Larvik

Koren i OL-troppen

Linn-Kristin Riegelhuth Koren (31) ble tatt ut i OL-troppen, som ble offentliggjort søndag. Hun gjorde comeback i mars, bare to måneder etter at hun ble mamma til Lotte.

Thorir Hergeirsson sier at hun har hatt en fantastisk utvikling etter fødselen. – Vi åpnet opp for muligheten, men var skeptiske. Det er ikke bare bare å komme tilbake, det er mye som skal på plass. Men Koren har absolutt gjort jobben. Hun har hatt en enorm stigning og fantastisk jobbing, skriver VG og NTB.

Larvik-spillerne Sanna Solberg og Amanda Kurtovic fikk også en plass i troppen. Tidligere Larvik-spillere Nora Mørk, Linn Jørum Sulland og Mari Molid kom også med til OL. Uttaket av Molid medfører at Pernille Wibe og Kari Brattset er ute av troppen. Molid ble testet på linja i Algarve og ble tydeligvis foretrukket som et alternativ til Heidi Løke på linja.

Denne gangen var det Silje Solberg som blir vraket av de tre gode keeperne, men hun blir med til Brasil som reserve.

Dette er OL-troppen: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde, Camilla Herrem, Sanna Solberg, Nora Mørk, Amanda Kurtovic, Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Stine Bredal Oftedal, Emilie Hegh Arntzen, Ida Alstad, Veronica Kristiansen, Heidi Løke og Mari Molid.