Seiret over Stabæk – Larvik

Seiret over Stabæk

Hege Løken ble kåret til kampens beste spiller da Stabæk ble beseiret 32-17 i Nadderud Arena onsdag kveld.

Amanda Kurtović var tilbake på banen for Larvik etter OL.

18 minutter ut i 1. omgang var Stabæk ett mål bak, 5-6, før Larvik fikk en litt større luke inn mot pause, der gjestene var fem mål foran, 8-13. Omtrent midtveis i 2. omgang hadde Larvik doblet ledelsen. Hege Løken satte inn 22-12. Til slutt endte det altså 32-17.

Med sine fire mål har Anja Hammerseng-Edin nå 300 seriemål for Larvik. Hun ble den 20. spilleren i klubben som nådde det antallet.

Stabæk hadde spilt 19 sesonger i eliteserien da de måtte ned i 1. divisjon, men laget er tilbake i det gode selskap etter én sesong. Medregnet to møter i 2. divisjon var dette det 40. seriemøtet mellom de to lagene.

De tidligere Larvik-spillerne Jenny Osnes Græsholt og Mie Sophie Sando må vente enda litt før de kommer i pluss denne sesongen. Stabæk startet serien med tre minuspoeng.

Onsdag 21. september spiller Larvik sesongens første hjemmekamp, da kommer Storhamar på besøk. Kampen spilles kl. 20.00.

Larviks målscorere: Hege Løken 6 (3), Anja Hammerseng-Edin 4, Sanna Solberg 4, Marit Malm Frafjord 3, Tine Stange 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2 (1), Vilde Ingeborg Johansen 2, Kristine Breistøl 2, Thea Mørk 1, Amanda Kurtović 2, Alina Wojtas 2, Gro Hammerseng-Edin 1.