Enkel seier over Rælingen – Larvik

Enkel seier over Rælingen

Kristine Breistøl ble kåret til banens beste spiller da Rælingen ble beseiret 30-18 i serieoppgjøret i Skedsmohallen onsdag.

Rælingen stilte uten sin storscorer Andrea Hanssen, som har kyssesyken. Hjemmelaget holdt følge med gjestene i sju minutter, men et snaut kvarter senere hadde 5-5 blitt 6-13.

Larvik holdt seg 6-7 mål foran resten av omgangen og ledet 17-11 til pause.

Det tok et drøyt kvarter av 2. omgang før Larvik hadde doblet pauseledelsen og var foran 26-14. I målprotokollen noterte sekretæren flittig navnene til Kristine Breistøl og Thea Mørk, som var tilbake i klubblaget etter fine debuter på landslaget under Golden League. De sto med seks scoringer hver etter tre kvarters spill i kampen.

Tine Stange scoret Larviks 30. mål for dagen 15 sekunder før slutt, da hun satte inn sitt femte mål for dagen. Larvik vant 30-18.

Sanna Solberg og Amanda Kurtović sto over kampen. Forhåpentligvis er de tilbake til helgen.

Lørdag er det nemlig klart for europeisk topphåndball i Boligmappa Arena Larvik, når Champions League kastes i gang med skandinavisk oppgjør og Sävehof som første gjest.

Larviks målscorere: Kristine Breistøl 7, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6 (6), Thea Mørk 6, Tine Stange 5, Marit Malm Frafjord 3, Anja Hammerseng-Edin 1, Gro Hammerseng-Edin 1, Vilde Ingeborg Johansen 1.