Jubel og storseier i rosa – Larvik

Jubel og storseier i rosa

Alle utespillerne scoret da Larvik vant 40-25 over Glassverket i Grundigligaen onsdag. To av dem scoret sitt første mål for klubben.

Larvik stilte uten Sanna Solberg, Thea Mørk og Anja Hammerseng-Edin. Med begge venstrekantene ute måtte man tenkte nytt. Vilde Ingeborg Johansen bekledde kantposisjonen i store deler av kampen.

– Jeg var litt nervøs før kampen, jeg har ikke skutt så mye fra kant. Jeg fikk et lite tips fra Sandra om hvordan jeg burde skyte. I dag viste vi at vi spilte sammen som et lag selv om vi ikke var så mange. Det er veldig godt, sier hun.

Vilde takket for tipset fra Sandra etter tre mål fra kanten og et mål på kontring.

I tillegg hadde de hentet inn Kathrine Fjære fra rekruttlaget. Banens yngste fikk både debut og scoring.

– Jeg er ikke typen som er nervøs. Jeg satt og trippet og håpet på å komme inn. Jeg hadde kjempelyst til å få spille og tenkte det absolutt var mulig å spille i dag, ettersom det ikke var andre venstrekanter. Det var veldig gøy å score. Den jublingen mente jeg, gliser en fornøyd debutant.

En annen som ikke får så mye spilletid kunne også slippe jubelen løs i dag. Lena Løwe scoret også sitt første mål for A-laget.

– Det var deilig! Den jubelen der har jeg holdt inne i mange uker og det var veldig gøy! Jeg må belage meg på at jeg ikke får så mye spilletid og når jeg får sjansen må jeg bare kline til, sier Lena Løwe.

Marit Malm Frafjord satte 11 mål på 11 forsøk og ble også kåret til banens beste.

– Vi var ikke så mange, men de som er igjen er gode. Det er ikke noe vits i å fokusere på de som er ute, for det er vi som er igjen som skal prestere. Jeg synes alle gjorde en kjempeinnsats i dag, alle som er utpå griper sjansen når de får den og jeg synes vi fikk gjort det vi snakket om før kampen. Vi hadde mye mer fokus rett på mål enn det var i helgen. Det var et helt annet angrepsspill. Det er alltid godt med litt selvtillit etter en slik kamp vi hadde i helgen, sier hun.

Kristine Breistøl fulgte godt opp i målprotokollen med 10 mål på 13 forsøk.

Vipers tapte hjemmekampen mot Stabæk, som gjør at Larvik nå er eneste lag uten poengtap i årets serie.

Larviks målscorere: Marit Malm Frafjord 11, Kristine Breistøl 10, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5 (4), Gro Hammerseng-Edin 4, Vilde Ingeborg Johansen 4, Amanda Kurtović 3, Lena Løwe 1, Kathrine Fjære 1, Alina Wojtas 1.

Lagene møtes igjen om en uke, da gjelder det avansement i NM.