Viktig poengfangst – Larvik

Viktig poengfangst

Etter Larvik Håndballklubbs viktige seier 31-24 borte over Team Esbjerg er Larviks gruppe den jevneste når gruppespillet i Champions League er halvveis.

Sandra Toft var igjen toneangivende da Larvik sikret seg sin første seier i sesongens Champions League. I tillegg til å stå godt i mål var hun også våken da vertene hadde keeper ute og scoret to mål fra egen målgård.

Krim vant 32-29 over Sävehof lørdag. Det betyr at Esbjerg og Krim har fire poeng og Larvik og Sävehof to før lagene snur bunken og møter hverandre igjen. Larvik kom seg vekk fra bunnplassen og er i pluss i målprotokollen og har dermed Sävehof foreløpig bak seg. Tre lag går videre til hovedrunden.

Sanna Solberg var med til Danmark, men var ikke med mot danskene – der målet voktes av tidligere Larvik-keeper Emily Stang Sando.

5. november er det hjemmekamp for Larvik. Da er det Team Esbjerg som gjester Larvik.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Marit Malm Frafjord 5, Kristine Breistøl 4, Thea Mørk 4, Alina Wojtas 4, Sandra Toft Galsgaard 2, Amanda Kurtović 2, Gro Hammerseng-Edin 1, Vilde Ingeborg Johansen 1.