Solid 1. omgang – Larvik

Solid 1. omgang

Larvik Håndballklubb noterte sin åttende serieseier da Halden ble beseiret 34-25 i Remmenhallen onsdag.

Halden måtte konstatere at Larvik stakk fra 5-4 etter ni minutter til 19-5 fire minutter før pause. Ved sidebytte ledet Larvik hele 22-7.

Det bar 2. omgang preg av. Fra start ga Halden sjansen til to unge spillere på kantene. Larvik ledet på det meste med 15 mål, 24-9. Halden fikk imidlertid blod på tann da de kom opp fra 27-14 til 27-21 på åtte minutter i 2. omgang. Det ble likevel aldri spennende i Halden, selv om Larvik bommet fem ganger fra sjumetersmerket i løpet av kampen.

Tirsdag ble Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtović og Sanna Solberg tatt ut i Norges EM-tropp ti mesterskapet i Sverige i desember.

Gabriela Moreschi sto hele kampen i Larvik-målet. Kristine Breistøl jubilerte da hennes første mål i kampen var hennes nettkjenning nummer 250 totalt for Larvik Håndballklubb. Vilde Ingeborg Johansen rundet tresifret antall scoringer i serien da hun scoret sitt første for dagen.

Anja Hammerseng-Edin ble kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Søndag spiller Larvik-jentene Champions League mot Sävehof i Sverige. Alina Wojtas’ blå kort fra oppgjøret mot Esbjerg får ingen følger, så hun er spilleklar.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 11, Anja Hammerseng-Edin 6, Marit Malm Frafjord 5, Vilde Ingeborg Johansen 3, Sanna Solberg 3, Kristine Breistøl 2, Amanda Kurtović 2, Gro Hammerseng-Edin 1, Thea Mørk 1.