SUPERWEEKEND med Larvik HK – våren 2017 – Larvik

SUPERWEEKEND med Larvik HK – våren 2017

Det er nå klart for påmelding til SuperWeekend våren 2017, i forbindelse med våre hjemmekamper i Champions League.

I hovedrunden finner man, i tillegg til Larvik Håndballklubb, regjerende mester CSM Bucuresti fra Romania med playmakerstjernen og Sveriges yndling Isabella Gulldén, FC Midtjylland fra Danmark med landslagsprofilen Veronica Egebakken Kristiansen. Sist, men ikke minst, Győr fra Ungarn, med tidligere Larvik HK-spiller Nora Mørk, og landslagsmålvakt Kari Aalvik Grimsbø. Kampene spilles i Boligmappa Arena Larvik.

Høydepunktet for våre deltakere på SuperWeekend? Treningen med elitespillere fra Larvik Håndballklubb som instruktører.

Larvik Håndballklubb har videreutviklet konseptet SuperWeekend og vårt nye konsept inkluderer flg.:

3 håndballtreninger (2 egentreninger/kamp mot annet deltakende lag + 1 trening med instruktører fra Larvik HK), Champions League-kamp, 2 overnattinger samt 6 måltider. Treningene foregår bl.a. i Bergslihallen (Larvik Håndballklubbs tidligere hjemmearena). Deltakerne bor og spiser i Sportellet til Halsen IF, en langpasning fra treningshallen. Det blir trening fredag kveld, samt lørdag og søndag formiddag.

  • Fredag kveld: 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb ønsker velkommen før trening.
  • Fredag kveld + lørdag formiddag: Egentrening/kamp (valgfritt) mot annet deltagende lag.
  • Lørdag ettermiddag/kveld: Champions League-kamp, samt pizza + brus etter kampen.
  • Søndag formiddag: Trening med 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb.
  • OBS! Andre tidspunkt vil gjelde under CL-helgen mot Győr, da kampen spilles søndag kl. 17.

Er dere et jentelag (11-15 år) som vil være en del av dette konseptet? Har dere lyst til å se noen av verdens beste håndballspillere spille Champions League-kamp, møte noen av elitespillerne i Larvik Håndballklubb og bli trent av dem?

Champions League-kamper våren 2017:

4. februar: Larvik HK–FC Midtjylland
25. februar: Larvik HK–CSM Bucuresti
12. mars: Larvik HK–Győr

Pris kr. 1.990,- pr pers. inkluderer flg.: 1 trening med 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb, billett til Champions League-kamp, pizza + brus, 2 overnattinger på Sportellet, 5 måltider (+ matpakke) på klubbhytta til Halsen IF, 2 egentreninger/kamp mot annet deltakende lag, diplom og en liten «velkomstgave».

Grupper på minimum 12 deltakere får med 2 ledere gratis.  (Grupper må alltid ha med minimum 1 leder.)

Ved reservasjon, påmelding eller spørsmål, ta kontakt med anita@larvikhk.no