Larvik Sommerhåndballskole 2017 – UTSOLGT – Larvik

Larvik Sommerhåndballskole 2017 – UTSOLGT

SuperWeekend - Ledige plasser (10.-12.mars - utsolgt)

Larvik SommerHåndballskole 2017 ble fulltegnet i romjulen. Dersom du ønsker å stå på venteliste, kan du sende en mail til: handballskole@larvikhk.no

Ønsker du og ditt lag (jenter 10-15 år) å trene med elitespillerne fra Larvik HK, er SuperWeekend er godt alternativ til vår utsolgte håndballskole. SuperWeekend er et weekendarrangement ifm. hjemmekampene i Champions League. SuperWeekend 10.-12. mars mot Györ – UTSOLGT!

Ledige plasser SuperWeekend 3.-5. februar mot Midtjylland og 24.-26. februar mot Bucuresti.

I hovedrunden møter Larvik HK, i tillegg til Györ, regjerende mester CSM Bucuresti fra Romania med playmakerstjernen og Sveriges yndling Isabelle Gulldèn, samt FC Midtjylland fra Danmark med landslagsprofilen Veronica Kristiansen.

Larvik Håndballklubb har videreutviklet konseptet SuperWeekend og vårt nye konsept inkluderer flg.:

3 håndballtreninger (2 egentreninger/kamp mot annet deltakende lag + 1 trening med instruktører fra Larvik HK), Champions League-kamp, 2 overnattinger samt 6 måltider. Treningene foregår bl.a. i Bergslihallen (Larvik Håndballklubbs tidligere hjemmearena). Deltakerne bor og spiser i Sportellet til Halsen IF, en langpasning fra treningshallen. Det blir trening fredag kveld, samt lørdag og søndag formiddag.

Fredag kveld: 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb ønsker velkommen før trening.

Fredag kveld + lørdag formiddag: Egentrening/kamp mot annet deltagende lag.

Lørdag ettermiddag/kveld: Champions League-kamp, samt pizza + brus etter kampen.

Søndag formiddag: Trening med 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb.

Pris kr. 1.990,- pr pers. inkluderer flg.: 1 trening med 2 elitespillere fra Larvik Håndballklubb + 2 elitespillere ønsker velkommen, billett til Champions League-kamp, pizza + brus, 2 overnattinger på Sportellet, 5 måltider (+ matpakke) på klubbhytta til Halsen IF, 2 egentreninger/kamp mot annet deltakende lag, diplom og en liten «velkomstgave».

Grupper på minimum 12 deltakere får med 2 ledere gratis.  (Grupper må alltid ha med minimum 1 leder.)

Ved reservasjon, påmelding eller spørsmål, ta kontakt med anita@larvikhk.no