Full kontroll mot Vipers – Larvik

Full kontroll mot Vipers

Thea Mørk ble kåret til banens beste da Larvik vant 29-25 over Vipers i serien onsdag. Larvik styrte kampen fra start til slutt i Aquarama.

Larvik tok ledelsen 5-1 fra start og hadde full kontroll på oppgjøret. Til pause ledet gjestene 15-8. Vipers lot ikke Larvik stikke av, og det ble til slutt firemålsseier i et utsolgt Aquarama, der 2300 tilskuere fulgte kampen.

Alma Hasanić Grizović var tilbake i troppen etter fødselspermisjon. Hun satt på benken hele kampen.

Vipers, som har vært i kontakt med Emilie Hegh Arntzen om overgang, innledet året med å tape bortekampen mot Glassverket, som på sin side tapte for Byåsen onsdag. EM-vinner Arntzen scoret tre da Byåsen vant 28-21.

Byåsen startet imidlertid året med poengtap etter uavgjort borte mot Rælingen. Med en kamp mindre spilt er Larvik nå tre poeng foran Byåsen og Glassverket og fire poeng foran Vipers, rett før serien er halvspilt.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 7 (3), Amanda Kurtović 5 (1), Thea Mørk 6, Tine Stange 5, Marit Malm Frafjord 3, Gro Hammerseng-Edin 3.