Stjernedryss i Boligmappa Arena – Larvik

Stjernedryss i Boligmappa Arena

Larvik HK har mange profiler på sitt lag. Det vet vi fra før, men har du fått med deg hvilke andre verdensstjerner som nå er på vei til Boligmappa Arena de to neste månedene?

Dersom du ennå ikke har kjøpt billett til noen av disse kampene bør du gjøre det nå!

Larvik får besøk av fjorårets Champions League vinner CSM Bucuresti, tapende finalist Györ og danske FC Midtjylland som har slått begge disse to lagene i høst. Felles for alle lagene, Larvik inkludert, er at det kryr av kvalitetsspillere og EM-profiler fra mesterskapet i Sverige i desember.

La oss starte med Györ. Nora Mørk trenger ingen nærmere presentasjon. Hennes posisjon i håndballverden er velkjent. Hun tar med seg en solid gjeng på tur når hun skal spille sin første kamp i Larvik etter flytten til Ungarn. Nycke Groot og Yvette Broch var begge sentrale i det hollandske laget som tapte EM-finalen til Norge.

Brasilianske Eduarda Amorim Taleska har prestert på topp i mange sesonger for ungarerne. Vi tar naturlig nok med dronningen av ungarsk damehåndball Anita Görbicz i dette åndedraget. Bak disse står Kari Aalvik Grimsbø mellom stengene.

Fjorårets vinner CSM Bucuresti har også en spennende tropp denne sesongen. Helt i front lyser lagets største stjerne Isabelle Gulldén, kjent som bare Bella i håndballfamilien. Rundt seg har hun mange kjente ansikter som Linnea Torstensson, spanske Carmen Martin, franske Camille Ayglon og Gnonsiane Niombla, begge landslagsspillere.

Av øvrige utenlandske spillere tar vi med Buducnost-spiller Majda Mehmedovic, Jelena Grubisic, og Anastasia Lobach. Danske Line Jørgensen er også en del av troppen, men har vært svært skadeforfulgt.

Oana Manea, Paula Ungureanu, Aurelia Bradeanu og Cristina Varzaru har alle rumensk pass og lang fartstid i toppen.

FC Midtjylland er det tredje laget vi skal stifte bekjentskap med i Hovedrunden. Her trodde nok ekspertene at Rostov Don skulle figurere, men danskene levert en sterk høst anført av blant annet tidligere Glassverket-spiller Veronica Kristiansen. Hun har med seg danskenes landslagskaptein Stine Jørgensen og sterke Louise Burgaard i backrekka. Bakerst står tyske Sabine Englert og styrer forsvaret foran seg, med blant annet svenskenes forsvarsbauta Sabine Jacobsen.

Dette kan du bare ikke gå glipp av!

Dato   Kl   Hjemmelag   Bortelag   Billetter
27.01.2017 18:30 CSM Bucuresti Larvik
04.02.2017   17:00   Larvik   FCM    Billetter
12.02.2017 17:00 Györ Larvik
25.02.2017   17:00   Larvik   CSM Bucuresti    Billetter
04.03.2017 18:30 FCM Larvik
12.03.2017   17:00   Larvik   Györ    Billetter