Sofabilletten – Larvik

Sofabilletten

Etter oppfordring fra en «kategori» av våre tilhengere lanserer vi nå «Sofabilletten».

I det som enkelt kan beskrives som en tung økonomisk periode for Larvik Håndballklubb har det ikke manglet på kreative innspill for å øke inntektene til klubben.

Aller helst hadde vi sett at alle som har anledning hadde tatt turen til Boligmappa Arena Larvik når vi spiller hjemmekamper, men vi har innsett at enkelte liker å se kampene i egen stue.

Nå har en del av de som kaller seg «sofatilhengere» meldt seg på banen og oppfordret klubben til å lage en billett for sin kategori. De som liker å se kampene våre på TV eller nett. Den oppfordringen har vi tatt tak i og nå lanserer vi altså «Sofabilletten». Hva er så det?

Jo, det betyr at du løser billett når du ser Larvik spille kamper på TV eller nett. Enten vi spiller borte eller hjemme.

 

Det finnes tre kategorier:

  1. Pinnestol-billett kr 50,-
  2. Stressless-billett kr 100,-
  3. Sofa-billett kr 150,-
  4. Stuegris-sesongkort kr 600,-

 

Benytt Vipps nr. 10888 og merk med kategori eller kjøp billetten på www.larvikhk.ticketco

 

Konkurranse

I anledning dette lanserer vi også en Instagram-konkurranse. Ta et bilde av deg selv fra sofaen under kamp.

Du kan være med i konkurransen om å vinne en «METRO» Stressless fra Ekornes og Møbelringen Larvik til en verdi av 15250,-

Ta et bilde av deg selv i godstolen/sofaen mens du ser kamp.

Del bildet på Instagram: Tagg bildet med #sofabilletten #larvikhk

Spillerne stemmer fram to finalister hver måned i februar og mars som vinner gavekort til Peppes Pizza eller lunsj på Quality Hotel Grand Farris.

Til slutt har vi da fire finalister som kjemper om Stresslessen.

Det vil bli avstemning på klubbens Facebook-side etter siste kamp i Grundigligaen borte mot Byåsen 2. april for å kåre en vinner!