Seier i toppoppgjøret – Larvik

Seier i toppoppgjøret

Det ble jevnt lenge da Larvik vant 31-25 over serietoer Glassverket. Hjemmelaget var ett mål bak da det gjensto et kvarter av toppkampen.

Tine Stange spilte sin 200. seriekamp for Larvik og hadde en god dag på jobben. Hun ble kåret til banens beste og ble toppscorer med ni mål.

Amanda Kurtović satte inn sju mål og har dermed laget nøyaktig 500 mål totalt for Larvik Håndballklubb.

Det var Glassverket som kom best i gang i oppgjøret, og tok ledelsen fra start. Først etter 10 minutter var Larvik i ledelsen, men vertene ville ikke slippe Larvik for langt fra seg. Stadig ble serielederen nesten innhentet i målprotokollen, for så å stikke fra igjen. Til pause var Larvik ett mål foran, 15-14. Det siste kvarteret ble det imidlertid ikke noen opphenting, og Larvik vant med seks mål. Dermed er avstanden ned til Glassverket økt til sju poeng med fem seriekamper igjen.

Sandra Toft Galsgaard reddet blant annet tre straffekast i løpet av kampen, men hadde dårlige nyheter til lagvenninnene etter kampen, da hun fortalte at hun drar tilbake til Danmark etter sesongslutt.

Larviks målscorere: Tine Stange 9, Amanda Kurtović 7 (3), Marit Malm Frafjord 4, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4 (1), Thea Mørk 3, Vilde Ingeborg Johansen 2, Anja Hammerseng-Edin 1, Gro Hammerseng-Edin 1.