Får gull i jubileumskamp – Larvik

Får gull i jubileumskamp

Når Larvik får gullmedaljer for seriemesterskapet mot Vipers jubilerer Karoline Dyhre Breivang. Hun spiller sin kamp nummer 500 i Larvik-drakta.

Det er det kun fire andre som kan skryte av.

Kampen mot Vipers er siste hjemmekamp i serien og det betyr at Larvik får utdelt sine gullmedaljer for seriemesterskapet. Møt opp i Boligmappa Arena Larvik kl. 18.00 for å hylle vinnerne, som har tatt klubbens 19. serietittel!

Før medaljene deles ut er det jubileum for Karoline Dyhre Breivang, som kom til Larvik i 2005. Hun spiller sin 12. sesong i rødt og hvitt og har blitt seriemester i samtlige sesonger. Hun har i snitt spilt over 40 kamper pr. sesong. Denne sesongen startet for hennes del først i forrige måned, etter fødsel i oktober og mammaperm.

– Jeg var ikke klar over at jeg var den femte som runder 500 kamper for Larvik. Jeg er stolt over at jeg har holdt ut så lenge på dette nivået og fortsatt holder bra stand. Å få lov til å være i en klubb som er i verdenstoppen år etter år er jeg veldig stolt av. Jeg er veldig glad i klubben, sier jubilanten.

Disse har spilt flest kamper for Larvik Håndballklubb

684      Tonje Larsen
669      Lene Rantala
574      Linn-Kristin Riegelhuth Koren
552      Kari Mette Johansen
499      Karoline Dyhre Breivang

Tine Rustad Albertsen er med sine 480 kamper med i en eksklusiv sekstett med over 400 kamper for klubben. Rett under ligger Kristine Duvholt Havnås (399), Sara Breistøl (395), Tine Stange (391) og Heidi Flaatnes (370).