Ble takket for jobben – Larvik

Ble takket for jobben

Harald Gaupen ble takket for jobben da han gikk av som styreleder i Larvik Håndballklubb på årsmøtet torsdag kveld. Ny styreleder blir Cathrine Svendsen.

Et signert bilde av spillerne ble overrakt da Harald Gaupen ble takket av under årsmøtet, som ble holdt i Kon-Tiki på Thor Heyerdahl videregående skole.

Det har vært jobbet godt med økonomien i klubben i det siste.

Regnskapet viste et underskudd i 2016 på 1 010 000 kroner, etter en omsetning på drøyt 20 millioner kroner. Budsjettet for 2017 er også på 20 millioner, men lavere utgifter skal gi et overskudd på 4 millioner kroner. I langtidsbudsjettet er det lagt opp til årlige overskudd som skal møte håndballforbundets krav om positiv egenkapital fra 2019/20-sesongen.

Klubben skal videreføre et høyt sportslig ambisjonsnivå – være best i Norge, nå minst kvartfinale i Champions League og ha et betydelig antall spillere på landslaget til enhver tid.

Cathrine Svendsen ble valgt til ny styreleder. Med seg i styret får hun nestleder Oddbjørn Hagen og styremedlemmene Gro Hammerseng-Edin, Stein Bleivik og Erik Storhaug. Varamedlemmer er Svanhild Teigen og Øistein Smith Larsen.