Vant første kvartfinale – Larvik

Vant første kvartfinale

Larvik vant 29-22 over Oppsal i den første kvartfinalen i sluttspillet onsdag kveld.

Kristina Rosten startet på venstre kant for Larvik og scoret kampens første mål. Oppsal fulgte Larvik tett gjennom hele omgangen, blant annet takket være Marie Tømmerbakkes kontringspasninger til Oppsals venstrekant June Bøttger. Oppsal gikk opp i ledelsen 12-11, før Rosten satte sitt andre for dagen og sørget for at pauseresultatet ble 12-12.

Etter pause gikk Larvik opp i ledelse 18-13, blant annet etter at Gro Hammerseng-Edin hadde satt ballen i tomt bur hos Oppsal to ganger på rad. Kampen jevnet seg ut igjen, men selv med merke både på Tine Stange og Kristine Breistøl i siste del av 2. omgang ble det til slutt sjumålsseier 29-22 til Larvik. Kristina Rosten spilte sin første hele kamp for Larvik, fikk større spillerom og viste frem noen flotte scoringer til jubel hos de andre Larvik-spillerne.

Gro Hammerseng-Edin, som totalt scoret tre mål i tomt bur hos Oppsal, ble kåret til banens beste spiller.

Returkampen i sluttspillets kvartfinale spilles i Larvik søndag 23. april kl. 14.00.

Larviks målscorere: Gro Hammerseng-Edin 7, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 7, Marit Malm Frafjord 5, Kristina Rosten 5, Kristine Breistøl 2, Tine Stange 2, Karoline Dyhre Breivang 1.