Enkelt til semifinale – Larvik

Enkelt til semifinale

Det ble en enkel transportetappe mot semifinale i sluttspillet for Larvik da Oppsal ble beseiret 30-19 i returkampen i kvartfinalen.

De andre returkampene i kvartfinalen spilles senere søndag kveld, så motstander i semifinalen kan ikke velges riktig enda.

Larvik gikk rett i ledelse 5-0 og det ble aldri så jevnt som i starten av det forrige oppgjøret. Dermed ble det også plass til rekruttspillerne allerede før pause, noe Marie Duvholt Kaspersen benyttet til å lage sitt første mål for Larvik Håndballklubb. Fire og et halvt minutt før pause satte hun inn 15-7.

Andrine Nordby Løvberg har vært med i to bortekamper og var for første gang i aksjon foran eget hjemmepublikum. Hun fikk spilletid på slutten av begge omgangene på høyrekanten.

– Det var kjempemoro. Det var litt synd at jeg ikke scoret. Det var målet, men sånn er det. Kanskje får jeg flere sjanser. Først og fremst bruker jeg disse kampene til å lære. Det er en kjempefin utviklingsarena bare å se på hvordan de andre spiller. Jeg synes jeg spilte helt greit, sier hun.

Anja Hammerseng-Edin fikk blomster for sin 200. kamp for Larvik, og hun blomstrer også på slutten av karrièren og stortrives på banen. Tine Stange ble kåret til banens beste spiller.

Hjemmekampen i semifinalen spilles 3. mai.

Larviks målscorere: Marit Malm Frafjord 8, Anja Hammerseng-Edin 6 (1), Tine Stange 6, Kristine Breistøl 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Marie Duvholt Kaspersen 1, Gro Hammerseng-Edin 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Lena Løwe 1.