Ettmålsseier i Trondheim – Larvik

Ettmålsseier i Trondheim

Larvik vant 31-30 over Byåsen i den første sluttspillsemifinalen søndag. Larvik ledet på det meste med åtte mål i Trondheim, men hjemmelaget sørget for å skape spenning foran returoppgjøret.

Larvik fikk en flott start på den første kampen mot Byåsen i sluttspillets semifinale. Mot sin nye spiller Maria Hjertner ledet Larvik med åtte mål, 12-4, etter halvspilt førsteomgang. Derfra fikk Byåsen knappet innpå til fire mål bak da Larvik ledet 16-12 åtte minutter senere.

Ved sidebytte ledet Larvik 20-15 og lagene fulgte hverandre med Larvik 5-6 mål foran i begynnelsen av andreomgangen. Det siste kvarteret knappet Byåsen innpå ytterligere, da gjestene bare var tre mål foran. I sluttminuttene var Byåsen helt likt på 29-29 før mål fra Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Kristine Breistøl sende Larvik til seier, som til slutt lød på 31-30.

Marit Malm Frafjord ble kåret til kampens beste spiller.

Storhamar vant 29-27 over Vipers i den andre semifinalen.

Hjemmekampen i semifinalen spilles 3. mai kl. 18.00 i Boligmappa Arena Larvik.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 7, Anja Hammerseng-Edin 6, Marit Malm Frafjord 6, Kristine Breistøl 6, Karoline Dyhre Breivang 2, Gro Hammerseng-Edin 2, Tine Stange 2.