Utklasset Byåsen i returen – Larvik

Utklasset Byåsen i returen

Larvik er klar for sluttspillfinalen etter storseier 34-19 mot Byåsen i den andre sluttspillfinalen onsdag. Finalemotstander blir Vipers.

Kampen i Boligmappa Arena Larvik ble aldri spennende. Larvik viste tidlig at de ikke var ferdigspilt for sesongen og Byåsen fikk ingen mulighet til å gjøre det spennende. Maria Hjertner noterte seg for åtte mål for gjestene, og viste de fremmøtte hva hun kan by på i rødt og hvitt neste sesong.

Gledelig nok var Thea Mørk tilbake etter skadeavbrekket, og scorte fire mål på fire forsøk i den tiden hun spilte.

Larvik møter Vipers i sluttspillfinalen. Første kamp spilles 18. mai. Hjemmekampen spilles 21. mai.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Kristine Breistøl 6, Anja Hammerseng-Edin 4, Gro Hammerseng-Edin 4, Thea Mørk 4, Tine Stange 3, Marit Malm Frafjord 2, Marie Duvholt Kaspersen 1, Lena Løwe 1, Kristina Rosten 1.