Tapte første finale – Larvik

Tapte første finale

Det er all grunn til å fylle Bergslihallen søndag kveld, når den avgjørende sluttspillfinalen spilles. Vipers leder 31-30 etter første kamp.

Larvik ledet 17-12 til pause i den første sluttspillfinalen. Aquarama har vært utsolgt i lengre tid og drøyt ti minutter ut i 2. omgang hadde hjemmelaget tatt igjen Larviks 20-15-ledelse og tatt ledelsen i kampen for første gang på stillingen 23-22. I resten av kampen kom aldri Larvik nærmere enn ett mål.

Tine Stange jubilerte i første finale i sluttspillet. Hun spilte sin 400. kamp for Larvik. Hun er den sjuende spilleren i klubben som passerer det antallet. Denne sesongen har hun klatret forbi spillere som Kristine Duvholt Havnås (399), Sara Breistøl (395) og Heidi Flaatnes (370).

I sin 14. sesong for Larvik gjør hun også sin beste sesong i målprotokollen for klubben.

Larvik nådde ikke Final 4, og nå vil de avslutte sesongen med å vinne sluttspillet, som det siste denne gjengen gjør sammen. I og med at Larvik er seriemester og dermed får plass i neste års Champions League, var det allerede før finalen klart at kvalifiseringsplassen det kjempes om i sluttspillet, tilfaller Vipers.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8 (3), Tine Stange 7, Gro Hammerseng-Edin 6, Kristine Breistøl 6, Marit Malm Frafjord 2, Thea Mørk 1

Returkampen, som blir sesongens siste kamp, spilles i Bergslihallen 21. mai kl. 18.00.
Billetter finner du her: larvik-vipers