Siste kamp med gjengen – Larvik

Siste kamp med gjengen

Det vil være mange følelser i sving når sesongens siste kamp spilles søndag. Den avgjørende sluttspillfinalen er også siste kamp for mange i Larvik-drakta.

Det står om sesongens siste tittel – seieren i sluttspillet. Vipers vant som kjent den første kampen 31-30, og det gjør at utgangspunktet for sesongfinalen bør kunne fylle Bergslihallen søndag kl. 18.00.

Kjøp billetter til kampen her!

Karoline Dyhre Breivang, Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Tine Stange er tilbake i Bergslihallen, der de tre er de eneste spillerne i dagens lag som har hatt hjemmebanen sin her. Tonje Larsen og Lene Rantala, som nå er i trenerteamet, spilte også da Larvik forlot Bergslihallen.

Dette blir avskjedskampen til en rekke Larvik-profiler. Noen gir seg og legger opp, mens andre går til nye klubber. Lagkaptein Gro Hammerseng-Edin legger opp, men har fullført en fantastisk siste sesong. Kun to spillere har spilt samtlige 46 kamper for klubben denne sesongen.

Det er kun Gro Hammerseng-Edin og Linn-Kristin Riegelhuth Koren som har spilt samtlige kamper for Larvik Håndballklubb denne sesongen. Det betyr 46 kamper i hvitt og rødt når vi teller opp etter sesongen.

Det er ikke bare tidligere landslagskaptein Gro Hammerseng-Edin som legger opp etter denne sesongen. Også en annen tidligere landslagskaptein setter karrièrestopp nå. Karoline Dyhre Breivang, som har flest landskamper for Norge, spiller sin siste håndballkamp.

Tre spillere har «perset» scoringsmessig for Larvik denne sesongen – både Marit Malm Frafjord, Kristine Breistøl, Tine Stange og Thea Mørk har scoret flere i løpet av en sesong for Larvik enn noen gang tidligere. I tillegg har rekordholder Linn-Kristin Riegelhuth Koren sitt høyeste scoringsantall på sju år.

Amanda Kurtović og Thea Mørk ble stemt frem på årets lag denne sesongen. Amanda Kurtović ble også ble kåret til årets Grundigligaspiller.

11 spillere forlater Larvik Håndballklubb etter sesongslutt. Sandra Toft Galsgaard, Vilde Ingeborg Johansen, Sanna Solberg, Amanda Kurtović og Alina Wojtas er skadet og har allerede spilt sin siste kamp for klubben, mens Anja Hammerseng-Edin, Marit Malm Frafjord, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng-Edin, Alma Hasanić Grizović og Lena Løwe er med i denne siste kampen i Larvik-drakta.

Publikumsrekorden i Bergslihallen er 2060. De så Larvik-jentene vinne den avgjørende kampen om seriemesterskapet mot Bækkelaget lørdag 3. februar 2001, en kamp som også gikk direkte på TV 2.

Kampen mot Vipers sendes på Eurosport Norge, sendingen starter kl. 17.45.