Farvel med seier og tårer – Larvik

Farvel med seier og tårer

Det er lenge siden det har runget taktfast «Heia Larvik» på tribunen i Bergslihallen, men den gamle stemningen var veldig god da Larvik vant sluttspillet.

Det ble jevnt lenge, men så fikk Larvik-jentene festet grepet foran de 1748 tilskuerne. De mange tilreisende fra Kristiansand var med på å lage en skikkelig flott ramme rundt kampen, men hadde nok håpet på et annet utfall med ledelse fra første kamp.

Larvik vant 26-20 og kunne heve troféet i sluttspillet for 16. gang. Larvik har vunnet samtlige sluttspill siden det ble gjeninnført i 2004/05-sesongen. Denne seieren var den 13. på rad.

Klubben kan dermed bokføre den norske trippelen for 12. gang!

Etter kampen presset tårene på. Det var siste kamp for sesongen, siste kamp med denne gjengen for veldig mange av spillerne. Spesielt trioen Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng-Edin og Anja Hammerseng-Edin ble takket av flere, ettersom de avsluttet sine karrièrer.

Larvik Håndballklubb tok farvel med alle spillerne som forlater klubben på best mulig måte, ved å vinne sluttspillet .

Dette er sluttspillvinnerne: Sandra Toft Galsgaard, Anja Hammerseng-Edin, Marit Malm Frafjord, Andrine Nordby Løvberg, Marie Duvholt Kaspersen, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng-Edin, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Alma Hasanić Grizović, Vilde Ingeborg Johansen, Kristine Breistøl, Lena Løwe, Tine Stange, Thea Mørk, Sanna Solberg, Amanda Kurtović, Alina Wojtas, Kristina Rosten, Gabriela Moreschi.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 12 (6), Tine Stange 4, Marit Malm Frafjord 3, Gro Hammerseng-Edin 2, Kristine Breistøl 2, Anja Hammerseng-Edin 1, Karoline Dyhre Breivang 1, Thea Mørk 1.

Sluttspillvinnerne. Foto: Svein André Svendsen