Morsom showkamp – Larvik

Morsom showkamp

Det ble suksess for showkampen Larvikjentene spilte mot Iskrigerne torsdag. Det skaffet kjærkomne inntekter til Larvik Håndballklubb.

850 tilskuere fulgte kampen i Bergslihallen. Du kan se klipp fra kampen i en kommende episode av Iskrigerne.

– Det var kjempegøy at det kom mange. Det ble veldig bra. Det er vanskelig å forutse hvor mange som kommer og hvor vellykket det vil bli, men jeg synes det ble kjempemorsomt. Nå skal vi ha en liten feiring etterpå, det gleder jeg meg også til. Takk til alle som møtte opp og takk til Iskrigerne, det var veldig sporty, sier Gro Hammerseng-Edin.

Da hockeygutta kom til Bergslihallen var de overrasket over at det allerede satt folk på tribunen og de spurte etter en ball med klister, for det hadde de ikke fått prøve. Vegard Harm var for anledningen leder for Larvikjentene, som i likhet med Iskrigerne måtte feste strømbånd på noen av spillerne. Dermed ble det ytterligere et underholdningsinnslag underveis.

Speaker Cess annonserte før kampen på sitt høyst særegne vis hvor mye hun gledet seg til dette, og stoppet gjerne kampen hvis det var noe hun hadde på hjertet. Blant annet synes hun så synd på en av hockeygutta som fikk to minutters utvisning at han kunne slippe hvis han tok ti pushups med henne på ryggen!

Kampen endte med seier 18-15 til jentene, men likevel måtte det strippestraffer til, i kjent hockeystil. Jentene var mer treffsikre enn gutta, med ett unntak, og til slutt måtte Cess sette strek da det ble veldig få plagg igjen for Vålerengas keeper.

Larvik-spillerne hadde byttet ut de vanlige navnene på drakta med morsomme og oppfinnsomme navn. Klarer du å gjette hvem Danskepølsa, Lothepus, Lerken, Reka, Berlinmuren og Jack er? Du kan kjøpe draktene her!

Det ble mye humor og god stemning i Bergslihallen i en finfin avslutning på sesongen.

Alma Hasanic Grizovic. Foto: Svein André Svendsen