Forlenget med DNB – Larvik

Forlenget med DNB

Larvik Håndballklubb forlenget mandag sponsoravtalen med DNB for kommende sesong. Kontrakten ble signert i DNBs lokaler.

– Det er et kvalitetsstempel når vi nå forlenger med Larvik Håndballklubb i en såpass omfattende avtale. Vi ønsker å bli assosiert med Larviks sterkeste merkevare. Det gir igjen positive assosiasjoner til vår merkevare. Vi har en lang tradisjon med å sponse Larvik Håndballklubb. Det startet i 1992, så vi har fulgt med klubben i 25 år, sier Svein Bergan. Han er banksjef bedriftsmarked i Larvik.

– På landsbasis har antall sponsoravtaler i DNB gått ned de siste årene, men vi fokuserer tøffere inn mot de som blir igjen. Det har vært en opprydding i gamle avtaler. Nå er det mer bevissthet på de midlene som brukes til sponsing, sier Bergan.

Banksjef i Larvik og Sandefjord, Liv-Beate Dahle, beskriver DNB som stolte sponsorer.

– Når vi har færre avtaler forplikter det mer fra vår side og de vi har avtale kan forvente mer støtte fra oss i forhold til slik det var i gamle tider, sier hun.

De store utskiftningene i spillerstallen er ikke noe banken ser på som negativt når de nå går inn i en ny avtale med klubben.

– Slik det er kommunisert fra klubben ønsker de et sterkere lokalt engasjement og talentutvikling og kan dette bidra til en sterkere lokal forankring og øke det lokale engasjementet, er det bare positivt slik vi ser det, sier Bergan.

Larviks daglige leder, Bjørn Bjune, sier at klubben er utrolig stolte og takknemlige over å få dette kvalitetsstempelet og den anerkjennelsen som ligger i det.

– Når en så stor og seriøs aktør som DNB velger å fortsette avtalen på et forholdsvis høyt nivå, setter vi stor pris på det. Vi får også positive tilbakemeldinger på det vi prøver år få til, en sterkere lokal forankring av klubben generelt. Vi ønsker også å ta et større ansvar for talentutvikling og gode holdninger i lokalsamfunnet, sier han.

Bjørn Bjune og Liv-Beate Dahle signerer avtalen. Bak står Svein Bergan. Foto: Svein André Svendsen
Bjørn Bjune (midten) i Larvik Håndballklubb signerte mandag ny avtale med DNB, her representert ved Svein Bergan og Liv-Beate Dahle. Foto: Svein André Svendsen