Lanserte app på kick off – Larvik

Lanserte app på kick off

Nå kan du følge Larvik Håndballklubb i en ny app, som ble lansert på sesongens kick off på Pakkhuset onsdag kveld. Lagene ble presentert for sponsorer og dugnadsmedarbeidere.

Appen kan lastes ned både i App Store og Google Play. I appen kan medlemmer i Larvik Håndballklubb finne spesialtilbud, blant annet fra Quality Hotel Grand Farris, som helt i starten på kveldens presentasjon signerte en sponsoravtale med klubben for den kommende sesongen. I appen vil det foruten nyheter, terminliste og annet om klubben, dukke opp gode tilbud til medlemmene.

Med en nydelig ramme i sjøkanten i Indre havn ble først rekruttlaget og deretter elitelaget presentert for de mange fremmøtte. Fem av rekruttspillerne har fått tildelt draktnummer i elitestallen og kan bli å se på banen utover i sesongen. Thea Mørk er ny lagkaptein for årets lag, og hun har med seg Emilie Christensen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren i kapteinsteamet.

Etter presentasjonen av lagene ble det servering av burgere av forskjellige slag, som falt i smak hos sponsorer og dugnadsmedarbeidere som gledet seg til ny sesong med en viss spenning, ettersom det er så mange nye spillere. Nå fikk de bli litt kjent med med utenfor banen, men snart er alvoret i gang. Torsdag er siste treningskamp, borte mot Storhamar, før Larvik-publikummet kan bli kjent med spillerne på banen. Spillerne som ble presentert side om side onsdag kveld står på hver sin banehalvdel neste onsdag, da Fram tar imot Larvik HK til cupkamp i Framhallen.

Lørdag 2. september kl. 11.00 er det sesongstart-markering på Torget, der alle kan møte opp og se laget. Søndag 3. september er det duket for sesongåpning i Boligmappa Arena Larvik kl. 17.00, da Fredrikstad kommer på besøk.

Se flere bilder fra kick off på Larvik HKs facebookside!

Lilly Skow fra Grand og styreleder Cathrine Svendsen i Larvik HK signerer sponsoravtalen. Foto: Svein André Svendsen