Nå starter alvoret – Larvik

Nå starter alvoret

Lagkaptein Thea Mørk representerte Larvik under håndballsesongens avkast-arrangement i Oslo mandag. Onsdag starter alvoret.

Det begynner med 2. runde i cupen, der turen går til Framhallen og møte med rekruttlaget onsdag kveld. Der skal det kjempes om retten til å møte Hønefoss i neste runde.

2. runde i NM, Fram–Larvik i Framhallen onsdag 30. august kl. 19.00

Lørdag blir det arrangement på Torget, før det søndag er klart for første hjemmekamp i serien, mot Fredrikstad.

Serieåpning, Larvik–Fredrikstad i Boligmappa Arena Larvik søndag 3. september kl. 17.00

Denne sesongen er flesteparten av spillerne nye i klubben. Det er duket for spenning og det er noe publikum har gitt uttrykk for at de liker.

– Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen. Det blir spennende, siden det er mye nytt. Jeg håper alle slipper seg løs, da blir det nok bra. Det er viktig å få en god opplevelse i starten, sier Thea Mørk.

Vipers er av håndballeksperter og flertallet av motstanderlagenes trenere tippet på topp denne sesongen, etter 13 strake seriemesterskap for Larvik. Faktisk er den kun én sesong siden 2000 Larvik ikke har vunnet serien – 17 av klubbens 19 seriegull har kommet i løpet av de siste 18 årene. På klubbens 25 første år i eliteserien har laget vært blant de tre beste lagene imponerende 23 ganger.

– Jeg forstår at de tipper som de gjør når de ser på papiret. Vipers har fått et kjempelag med mange profiler og gode spillere. Vi skal prøve alt vi kan for å utfordre dem. Vi kommer til å gi alt. Vi har ikke noe å tape nå, kanskje vi kan benytte oss av at de er favoritter denne gangen. Vi må holde oss på beina og spille godt i alle kamper. Vi har mange talentfulle og gode spillere individuelt. Hovedutfordringen ligger i at vi må bli mer samspilte. De første kampene blir viktige for oss, så vi kommer godt i gang. Vi gjør så godt vi kan, så får vi telle opp til slutt, sier hun.