Åpnet serien med tap – Larvik

Åpnet serien med tap

Først seriekamp ble ikke noe lett match for Larvik-jentene. Fredrikstad slapp aldri Larvik ordentlig til, ledet fra start til mål og vant 28-25.

Etter 11 seire fra tidligere møter, gikk det ikke veien mot nyopprykkede Fredrikstad da det nye laget skulle vise seg frem for hjemmepublikum. I underkant av 800 tilskuere så seriepremièren. Første kamp i Boligmappa Arena Larvik for det nye Larvik-laget endte som den siste seriekampen på hjemmebane forrige sesong, med tap.

– Vi må ikke la oss stresse nå. Vi må opp i ringa, for nå sender vi signaler til andre lag om at vi kan slås, sa Larvik-trener Tor Odvar Moen til handballtv.com. Han synes det var mye som gikk galt for Larvik i denne kampen.

Fredrikstad tok ledelsen 2-0 før Martine Wolff scoret hjemmelagets første seriemål denne sesongen. Larvik var aldri i ledelsen i denne kampen, der flere av Larvik-spillerne tydelig kjente på nervene før serieåpningen foran eget publikum.

Kamilla Røed og Therese Heidelberg fikk sine debuter for Larvik i serieåpningen.

Fredrikstads målvakt Jenny Sandgren stoppet stadig Larvik-spillerne, også fra straffemerket. Gjestenes målvakt ble kåret til banens beste spiller. Emilie Christensen ble kåret til Larviks beste spiller.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6 (2), Emilie Christensen 5, Martine Wolff 4, Maria Hjertner 3, Kristine Breistøl 2 (1), Tonje Roth Berglie 2, Mari Finstad Bergum 1, Tine Stange 1, Tamires Araujo 1.