Juniorene samles i Skien – Larvik

Juniorene samles i Skien

Mari Finstad Bergum er tatt ut til samling når Juniorjentene (LK98) starter ny sesong med samling i Skien i slutten av måneden.

Larvik-spilleren er lagkaptein på laget som ble nummer sju i EM i sommer. Kristina Rosten og Kamilla Røed er reserver til samlingen 26.–29. september. Lene Rantala er målvaktstrener på deler av samlingen.

Det er Vigdis Holmeset og Kenneth Gabrielsen som utgjør trenerteamet for juniorene. Laget skal evaluere EM, trene og spille treningskamp mot Gjerpen under samlingen.

For første gang på 19 år ble ingen Larvik-spillere tatt ut da landslaget offentliggjorde sin tropp til Håndballjentenes to EM-kvalifiseringskampene i månedsskiftet, men på Juniorlandslaget og rekruttlandslaget er klubben representert.

Rekruttlandslaget sendte ut sin innkalling senere onsdag, og der er flere Larvik-spillere med. Emilie Christensen, Maria Hjertner og Mathilde Rivas Toft er tatt ut til samling i Sarpsborg 27.9.–1.10. Der skal de spille to kamper mot det franske rekruttlaget, melder Norges Håndballforbund.

Wenche Halvorsen Stensrud er ny landslagstrener for rekruttlandslaget.