Frustrerende tap – Larvik

Frustrerende tap

Det var jevnt og spennende, med Larvik jagende noen få mål bak gjennom hele åpningskampen i Champions League, der Thüringer til slutt vant 31-27.

– Det verste er at når vi ser på sluttresultatet er det de fire målene i tomt bur som skiller lagene, sier Emilie Christensen, hjemmelagets toppscorer med sju mål.

Når buret ikke var tomt sto Guro Rundbråten der, og etter kampen irriterte hun seg over at det ble så mange mål i kampen.

– Det var veldig mange mål begge veier, det er irriterende. Vi henger på og biter oss fast. Det er enkle feil som kan rettes opp, så er vi der. Det er ikke helt mørkt. Det er bare små justeringer for at vi skal være likt, men akkurat nå er det innmari kjedelig.

For tredje sesong på rad åpnet Larvik Champions League med å tape på hjemmebane.

Nettopp hjemmekampen mot Thüringer var kanskje den viktigste kampen å vinne i gruppespillet i Champions League denne sesongen. Emilie Christensen synes Larvik manglet veldig lite på å kunne bokføre en seier.

– Jeg føler det er så lite som skal til for at vi skal slå et lag som dette. Akkurat nå er det mest frustrasjon og jeg er helt tom innvendig, for vi er så nære og vet at vi kan så mye bedre. Vi har heldigvis en kamp til mot dem og muligheten til å revansjere oss, sier Emilie Christensen.

Med trioen Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Tine Stange og Thea Mørk indisponibel, ble det Kristine Breistøl som var den mest erfarne Champions League-spilleren i Larvik denne åpningslørdagen. Det ble debut i turneringen for hele åtte av Larviks spillere: Mari Finstad Bergum, Marie Duvholt Kaspersen, Hege Løken, Mathilde Rivas-Toft, Therese Heidelberg, Tonje Roth Berglie, Cassandra Tollbring og Maria Hjertner.

Fredag startet Vardar med hjemmekamp mot Ferencváros og vant 34-31.

Larviks målscorere: Emilie Christensen 7, Tonje Roth Berglie 4, Cassandra Tollbring 4, Maria Hjertner 4, Mathilde Rivas-Toft 3, Kristine Breistøl 3, Hege Løken 1, Martine Wolff 1.