Larvik trakk Stabæk – Larvik

Larvik trakk Stabæk

Larvik møter Stabæk i semifinalen i cupen. De to beste lagene i serien etter sju kamper, Storhamar og Vipers, møtes i den andre semifinalen. Kampen skal spilles 8. november.

Trekningen ble foretatt på Norges Håndballforbunds kontorer på Ullevaal Stadion. Det var ingen seeding. Vipers ble første lag opp av bollen, deretter var Larvik neste lag ut, som betyr at de ikke skulle møtes. Storhamar får hjemmekamp mot Vipers. Den skal spilles 7. november, på grunn av Champions League-kamp for Vipers helgen etter.

Kun Storhamar av semifinalistene har aldri spilt NM-finale tidligere. Storhamar møter Vipers til seriekamp 4. november, kun tre dager før cupmøtet.

Møtet med Stabæk i semifinalen betyr gjensyn med gamleklubben for Mie Sophie Sando. Lagene møttes 18. oktober i Nesjarhallen til seriekamp. Da ble det klar Larvik-seier. Stabæk har fortsatt til gode å vinne i årets eliteserie.

Det blir 11. gang lagene møtes i NM-sammenheng. Det er tre år siden forrige cupmøte.

NM-finalen spilles i Oslo Spektrum fredag 29. desember.