Våknet i kveldskampen – Larvik

Våknet i kveldskampen

Larvik Håndballklubb tok sin andre seier over Tertnes på fire dager. Onsdag var det seriepoeng det handlet om. Det var jevnt til Larvik våknet skikkelig etter pause i kveldskampen og dro fra til seier 27-19.

Kun et par dager etter cupmøtet og første møtet med Larvik for Vilde Ingeborg Johansen, var det klart for første kamp i den tidligere hjemmearenaen for Stavern-jenta.

Til pause ledet Larvik 10-7. Snaut halvveis sto det 14-13 til hjemmelaget da banens beste, Guro Rundbråten, reddet et skudd fra Johansen. Larvik økte isteden til 15-13 ved en god Emilie Christensen og derfra og ut ble det stadig klarere vei til seier for de rød/hvite.

– Vi misset for mange klare sjanser i begynnelsen, men da vi klarte å holde fokus begynte vi å sette sjansene, og det var det vi trengte for å kunne dra fra, sier Cassandra Tollbring.

Hun satte sju av sine ti skudd mot Tertnes.

Larviks målscorere: Cassandra Tollbring 7, Mathilde Rivas-Toft 4, Emilie Christensen 4, Kristine Breistøl 3, Hege Løken 2, Martine Wolff 2, Tonje Roth Berglie 2, Tamires Araujo 2, Mari Finstad Bergum 1.