Emilie skal til VM! – Larvik

Emilie skal til VM!

Emilie Christensen skal til VM i Tyskland! Hennes solide innsats i høst har blitt lagt merke til av Thorir Hergeirsson, som overraskende inkluderte henne i troppen som ble presentert i Oslo tirsdag formiddag.

Os-jenta kom til Larvik før denne sesongen og får nå sin debut på landslaget. I høst var 24-åringen en av de beste spillerne da Rekruttlandslaget spilte dobbeltlandskamp mot de franske rekruttene i Sarpsborg. Her kan du lese hva rekrutt-treneren sa om henne.

– Vi har fulgt henne lenge. Hun har hatt en fenomenal utvikling og vist kvaliteter både i Glassverket og nå i Larvik. Hun har godt blikk for spillet, god fysikk og kan spille begge veier. Hun er en spennende type og en spiller for fremtiden, sa Thorir Hergeirsson til TV 2 etter uttaket.

Emilie Christensen kom på årets lag som midte bakspiller 2016/17, da hun var Glassverket-spiller.

Larviks nummer 27 har flere ganger denne sesongen blitt kåret til banens beste spiller, og nå får hun sin debut med flagget på brystet. Uttaket betyr også at hun blir med til Møbelringen Cup, som denne gang spilles på Vestlandet, nærmere bestemt i Sotra Arena 23.–26. november.

Etter generasjonsskiftet i Larvik Håndballklubb så de aller fleste for seg at landslagsuttaket for første gang siden 1998 ikke skulle inneholde en Larvik-spiller. Med det ene unntaket har klubben hatt spillere på landslaget ved alle mesterskap siden 1992, og nå fortsetter altså den gledelige tradisjonen.

Her er hele VM-uttaket.

VM spilles i Tyskland 1.–17. desember. Innledende kamper i Norges gruppe B skal spilles i Bietigheim.