Nytt sponsorsamarbeid – Larvik

Nytt sponsorsamarbeid

Larvik Håndballklubb er veldig fornøyd med å ha inngått en sponsoravtale med Albert Bøe Sport AS i Larvik og Mizuno Norge.

Spillerne har testet skoene fra Mizuno en ukes tid på trening – noen allerede i kamp, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive!

– Vi er veldig glade for å ha inngått en ny samarbeidsavtale både med Larvik HK og Mizuno. Vi skal gjøre vårt ytterste for å skaffe både spillerne og klubben det som trengs av utstyr gjennom hele sesongen, sier Tommy Bjerkseth fra Albert Bøe Sport AS.

– Vi ser frem til samarbeidet fremover og er stolte over at en klubb som Larvik, med sin historie og vinnerkultur, velger nettopp våre produkter. Det har vært viktig å få med Albert Bøe med på laget. Med sin kompetanse vil de være leddet som sørger for at også «Larvikinger» får oppleve kvaliteten Mizuno har i sine produkter, sier Stefan Skogbrott fra Mizuno Norge.