Seier i siste minutt – Larvik

Seier i siste minutt

Tamires Araujo sikret Larvik seier over Oppsal med scoring i kampens siste minutt. Larvik tar VM-pause med to nye poeng i serien og tredjeplass på tabellen etter 24-23 over Oppsal.

Etter halvspilt førsteomgang hadde Tonje Roth Berglie scoret på sine to sjanser, men så måtte hun ut med ispose på høyre ankel og var ferdigspilt for kampen. Larvik lå noen mål foran det meste av omgangen og gikk til pause med ledelse 14-12.

I de siste 30 minuttene skaffet Larvik seg tidlig en mer komfortabel ledelse, men i sluttminuttene var Oppsal kun ett mål bak. I siste spilleminutt ble det uavgjort, før Tamires Araujo ga Larvik ledelsen 24-23, som også ble sluttresultatet etter at Oppsal ikke klarte å score i kampens siste angrep.

Cassandra Tollbring ble kåret til kampens beste spiller. Med seieren over Oppsal er det seriepause til over VM. Neste seriekamp er mot Vipers i Bergslihallen 3. januar.

Det gjenstår bare én kamp for Larvik i dette kalenderåret, avslutningen på gruppespillet i Champions League hjemme i Boligmappa Arena Larvik mot ungarske Ferencváros søndag 19. november. Der står det om avansement til hovedrunden i Champions League.

Larviks målscorere: Cassandra Tollbring 6, Tamires Araujo 4, Mathilde Rivas-Toft 3, Kristine Breistøl 3, Hege Løken 2, Tonje Roth Berglie 2, Emilie Christensen 2, Martine Wolff 1, Maria Hjertner 1.