Må ta poeng søndag – Larvik

Må ta poeng søndag

Gruppevinner Vardar ble eneste lag som gikk gjennom gruppespillet i Champions League uten å avgi poeng. Seieren mot Thüringer fredag kveld gir Larvik en siste mulighet til avansement.

 

Etter at den gledelige første seieren i Champions League denne sesongen ikke var stor nok til å sende Larvik foran Thüringer innbyrdes, må Larvik ta poeng mot Ferencváros søndag for å avansere til hovedrunden.

Blir det tap fortsetter det nye Larvik-lagets internasjonale sesong i EHF Cup etter nyttår.

Vardar slo Thüringer 29-21 i Skopje fredag kveld, etter at det kun sto 12-12 til pause. Ferencváros (FTC-Rail Cargo Hungaria) er sikret plass i hovedrunden som nummer to i gruppa. Det er kun snakk om hvor mange poeng de tar med seg videre.

Tar Larvik poeng går de til hovedrunden med det antall poeng de får mot Ferencváros, men mister poengene fra Thüringer-kampen, fordi tyskerne da vil være utslått.

Begge de norske lagene spiller sine skjebnekamper i turneringen denne helgen. Skulle både Larvik og Vipers ryke ut, vil det være første gang siden 2008/09 det ikke er et norsk lag i hovedrunden.

Vipers har skjebnen i sine egne hender når de spiller borte mot Budućnost i den siste og avgjørende kampen i debutsesongen. Timålsseieren fra hjemmekampen hjelper ikke sørlendingene. Kun seier er godt nok lørdag kveld, ettersom montenegrinerne har to poeng mer etter seieren over Metz.

Kom og støtt Larvik-jentene i Boligmappa Arena Larvik søndag 19. november kl. 15.00!

Kjøp billetter til kampen her.