Spilte siste kvarteret – Larvik

Spilte siste kvarteret

Emilie Christensen kom på banen det siste kvarteret da hun debuterte på landslaget. Håndballjentene slo Sør-Korea 39-28 i den første kampen i Møbelringen Cup i Sotra Arena torsdag.

Hun blir den 29. Larvik-spilleren som representerer klubben med det norske flagget på brystet i et mesterskap. Larvik-spilleren er eneste debutant i troppen som er tatt ut til VM i Tyskland i desember, når tyskerne feirer at det er 100 år siden den første offisielle håndballkampen ble spilt i Berlin.

Torsdag satt hun på benken til det gjensto et kvarter. Hun fikk raskt en utvisning, men da hun kom innpå igjen ble det både målgivende pasning og hun skaffet et straffekast.

Christensen er imidlertid ikke eneste Larvik-spiller som er i aksjon i disse dager. Mari Finstad Bergum er lagkaptein for juniorjentene. De er på samling og skal spille to kamper mot Ungarn i samme arena som Håndballjentene. Geir Oustorp er i trenerteamet for juniorjentene, der Lene Rantala er målvaktstrener.

Rekruttlandslaget er i Tsjekkia. Maria Hjertner og Mathilde Rivas-Toft er tatt ut på laget som spiller turnering mot Tsjekkia, Østerrike og Sveits i Cheb 23.–25. november.

I tillegg er Larviks brasilianske duo, Tamires Araujo og Gabriela Moreschi, tatt ut i Brasils VM-tropp. De forbereder seg til mesterskapet med kamper i Romania.