Revansj i Fredrikstad – Larvik

Revansj i Fredrikstad

Larvik Håndballklubb fikk revansj fra tapet i serieåpningen da de slo Fredrikstad 28-21 i Kongstenhallen onsdag kveld.

Klubben hadde aldri tidligere tapt for Fredrikstad da åpningstapet kom.

Onsdag fulgte lagene hverandre til 5-5 før Larvik fikk en liten luke på to-tre mål. Cassandra Tollbring passerte sine 100 første scoringer for Larvik Håndballklubb da hun satte inn 8-6 fra straffemerket etter 18 minutters spill.

De fem siste minuttene av omgangen doblet Larvik ledelsen, fra 10-7 til 14-8, som var pauseresultatet i en godt besøkt Kongstenhallen, med 1004 tilskuere.

Selv om hjemmelaget nærmet seg litt like etter sidebytte ble det tidlig klart at det ble borteseier også i dette møtet.

– Vi slapp ikke inn like mange mål denne gang. I dag synes jeg vi spilte bra i forsvar. Det gir oss noen kontringer som er avgjørende for at vi vinner, sa Cassandra Tollbring.

Mathilde Rivas-Toft var tilbake for Larvik etter overtråkket. Kristine Breistøl scoret tre mål og passerte 750 mål i karrièren. Tamires Araujo ble kåret til kampens beste spiller.

Larviks målscorere: Cassandra Tollbring 6 (3), Tamires Araujo 5, June Andenæs 4, Kristine Breistøl 3, Mathilde Rivas-Toft 2, Thea Mørk 2, Tonje Roth Berglie 2, Maria Hjertner 2, Tine Stange 1, Emilie Christensen 1.