Avgjorde helt på slutten – Larvik

Avgjorde helt på slutten

Med mora på tribunen sto Gabriela Moreschi før første gang denne sesongen en hel kamp mellom stengene da Larvik slo Gjerpen 32-26 onsdag kveld.

– Det var fantastisk å stå en hel kamp igjen. Jeg elsker å spille og jobber veldig hardt for å være en del av laget og hjelpe dem til å vinne. Det er derfor jeg er her. Vi fortsatte å kjempe da det var jevnt og det var morsomt for meg å kunne spille så bra når mora mi var i hallen og så på. Familien min bor langt unna og jeg savner dem. Jeg er veldig glad for at hun fikk se meg spille. Det var en fin dag for meg i dag, sier hun.

Det 40. seriemøtet mellom lagene startet med at Thea Mørk sendte Larvik i ledelse. Allerede etter 2:08 tok Gjerpen time out på stilingen 2-0. I den andre enden av omgangen ledet Larvik 12-9, men Gjerpen kom seg opp på 12-12 før Larvik scoret tre nye inn mot pause. Gabriela Moreschi reddet blant annet to straffekast. Det sto 15-12 da lagene byttet side.

Det var gratis inngang i Boligmappa Arena Larvik mot Gjerpen. Samtidig med eliteserieoppgjøret spilte det norske herrelandslaget mot Sverige og Cassandra Tollbrings bror Jerry, men vant ikke nok til å få plass i semifinalen i EM.

Kampen mot Gjerpen ble jevn. Gjestene spiste seg inn til 25-24 med 11 minutter igjen å spille. Da tro Gabriela Moreschi til med nok en redning, før Emilie Christensen økte til 26-24. Åtte minutter før slutt ledet Larvik igjen med kun ett mål, 26-25. Da ble kampen avgjort med fire Larvik-mål på rad til 30-25, to fra Emilie Christensen, Mathilde Rivas-Toft og Maria Hjertner.

Larviks målscorere: Maria Hjertner 7, Emilie Christensen 5, Mathilde Rivas-Toft 4, Thea Mørk 3, Tonje Roth Berglie 3, Cassandra Tollbring 3, Tine Stange 2, Tamires Araujo 2, June Andenæs 1.