Molid tilbake til Larvik – Larvik

Molid tilbake til Larvik

Mari Molid gjør som flere har gjort før henne, kommer tilbake til Larvik Håndballklubb. Bakspilleren er klar fra neste sesong og har skrevet under for to år.

Molid gikk til Randers etter 2015/16-sesongen, der hun har utviklet seg som toveisspiller. Nå var tiden moden for å flytte på seg igjen, og valget falt på Larvik.

– Jeg gleder meg veldig til å ta på Larvik-drakta igjen. Jeg vet jeg kommer til en fin klubb, og det er veldig gøy at så mange rundt klubben har ønsket meg tilbake, sier Mari Molid til larvikhk.no.

Hun har tro på at det skal bli bra med nye sesonger i Larvik. Forrige gang ble første sesong ødelagt av en kneskade, men det ble til sammen 55 kamper og 58 scoringer for Larvik. Hun fikk ett seriegull (og ett som fysioterapeut), ett NM-gull og to sluttspilltitler.

Med landslaget har hun to VM-gull (2011, 2015) og ett EM-gull (2010). Har ikke vært i mesterskapstroppene etter bronsen i OL 2016 i Rio, men er fortsatt i bruttotroppen. Nå håper hun å kunne vise seg frem i Larvik-drakta.

Mari Molids klubb Randers spiller også i EHF Cup denne sesongen. Laget hennes ligger sist i gruppe A etter halvspilt gruppespill.