Wolff må operere – Larvik

Wolff må operere

Martine Wolff er mest sannsynlig ute resten av sesongen. Hun må operere et røket leddbånd i hånda og håper på operasjon i løpet av februar.

Det er linjespillerens venstre håndledd som må under kniven. Det er en omfattende operasjon, og det vil ta 6-8 uker med gips før hun kan starte opptrening.

– Heldigvis kaster jeg med høyre, så det er litt positivt. Jeg er veldig glad for at jeg kan kaste i opptreningsperioden, det er jeg veldig glad for. Jeg kommer til å miste mye kraft, så det vil nok ta en stund å trene den opp igjen, sier hun til larvikhk.no.

Det var i treningskampen mot Gjerpen før sesongstart at hun falt og skadet seg. Det ble imidlertid bedre igjen og hun merket ikke noe til det før det ble akutt verre da hun tok imot en ball på trening. Hun måtte stå over mot Fredrikstad og har stått over siden. Det ser ut til å stoppe med 24 kamper denne sesongen.

– Det er selvfølgelig kjedelig, men det er en del av idretten. Jeg tør ikke å håpe på å bli klar på tampen av denne sesongen. Nå får jeg konsentrere meg om å bli helt klar til vi starter igjen til høsten. Jeg får terpe på mottak med en hånd. Det er jo perfekt for meg som linjespiller, sier Martine Wolff optimistisk.