Meld deg på! – Larvik

Meld deg på!

Er du trener eller leder på aldersbestemt nivå i regionen? Lørdag før Larviks kamp mot Banik Most kan du høre hvordan landslagssjef Thorir Hergeirsson mener du legger grunnlaget for fremtidens landslagsspillere.

Larvik Håndballklubbs daglige leder Bjørn Bjune sier at det er god plass til flere deltakere om noen ønsker å melde seg på i siste liten, og det oppfordrer han alle til å gjøre.

– Bruk anledningen til å høre hvordan Thorir Hergeirsson ser på trenere og ledere på aldersbestemt nivå som et steg på veien. Det koster ingen ting å delta, så jeg vil oppfordre alle til å høre en av verdens fremste trenere. Han er kåret til verdens beste trener hele fem ganger, sier Bjune.

Meld deg på ved å trykke på denne linken!

Larvik Håndballklubb har invitert Hergeirsson til å snakke om hvordan trenere og ledere på aldersbestemt nivå legger grunnlaget for fremtidens landslagsspillere.

Deretter kommer påtroppende hovedtrener i Larvik, Geir Oustorp, som også er trener for Juniorjentene, til å snakke om hvordan Larvik HK ønsker å bidra i denne utviklingen.

– Når det gjelder talentutvikling ønsker Larvik HK å samarbeide med alle klubber i regionen gjennom samarbeidsavtaler og en prestasjonsavtale. Vi ønsker å invitere alle spillere i regionen som er gamle nok og som underveis i en sesong blir gode nok til å kunne spille eller få erfaring på elitelaget, sier han.

Etter foredragene blir det pizza før det er duket for siste kamp i gruppespillet i EHF Cup. Tsjekkiske Banik Most kommer til Boligmappa Arena Larvik. Når Larviks kamp begynner kl. 17.30 har Höör og Zalau spilt ferdig sin kamp i Sverige. Hvis Zalau har vunnet er de gruppevinnere, men hvis det blir hjemmeseier skal Larvik spille for gruppeseieren.

Invitasjon10feb