Kvartfinale mot Viborg – Larvik

Kvartfinale mot Viborg

Larvik trakk Viborg i kvartfinalen i EHF Cup. Går de seirende ut av kampene de to første helgene i mars, venter vinner av Vipers–Brest i semifinalen i april.

Trekningen av kvartfinalene og semifinalene ble foretatt på EHFs kontor i Wien tirsdag formiddag. Larviks daglige leder Bjørn Bjune bisto i trekningen. Da Larvik ble trukket ut som tredje lag var det kun Viborg igjen som mulig motstander.

Larvik har hatt seks møter med Viborg i Champions League, sist i 2014/15. De to tidligere Champions League-vinnerne møtes i Viborg helgen 3./4. mars, med returmøte i Larvik 10./11. mars.

– Det blir tøft å møte Viborg, men jeg tror de kan passe oss bra fordi vi kanskje er litt like, sier Thea Mørk.

Slik ble utfallet av de andre kvartfinalene: Craiova–Lada, Vipers–Brest og Zalau–Kastamonu. Vipers startet med tre tap i EHF Cup, men vant de tre siste og tok seg videre.

Larvik scoret flest mål i gruppespillet med sine 166 scoringer. Kun Byåsen matchet det antallet.  Byåsens toppscorer i EHF Cup, Moa Högdahl, skal spille for Viborg neste sesong

Tar Larvik seg videre fra kvartfinalen, venter vinneren av Vipers–Brest, med hjemmekamp først. Vinnerne av Zalau–Kastamonu/Craiova–Lada utgjør den andre semifinalen.

Hvis Larvik og Vipers vinner hver sin kvartfinale, skal lagene møtes tre ganger på én uke i april, med seriekampen plassert i midtuka mellom de to semifinalekampene!

Larviks toppscorer i EHF Cup, Kristine Breistøl, og lagkaptein Thea Mørk har hvert sitt jubileum for Larvik Håndballklubb i bortekampen mot Glassverket onsdag kveld, henholdsvis 200 og 250 kamper for klubben.

Les Viborgs reaksjon på trekningen!