Jubilanten var banens beste – Larvik

Jubilanten var banens beste

Thea Mørk ble banens beste i sin kamp nummer 250 for Larvik, da Larvik enkelt vant 41-19 (17-12) over Glassverket i eliteserieoppgjøret i Drammenshallen onsdag kveld.

 

En håndfull i Larvik-leiren har fortid i Drammen-klubben. Etter at Emilie Christensen hadde presentert seg for tidligere lagvenninner med kveldens første mål, var det duket for en av kveldens to jubilanter da Thea Mørk økte for gjestene.

Thea Mørk spilte sin 250. kamp for klubben. Hun ble den 18. spilleren i Larvik Håndballklubb som passerer den grensen. Utover i sesongen kan hun passere flere tidligere Larvik-storheter på lista.

– Vi startet veldig bra med 5-0, men så begynte vi å surre litt før Kristine Breistøl kom inn på slutten av 1. omgang og steppet det opp litt i forsvar. Vi fikk rista de godt av oss i 2. omgang, sier Thea Mørk.

Kantspilleren scoret 11 mål på 12 skudd mot Glassverket.

Kristine Breistøl spilte sin 200. kamp for Larvik. Hun har 25 spillere foran seg på lista over spillere med flest kamper for klubben og rekker å klatre ytterligere noen plasser før hun går til Esbjerg neste sesong.

Emilie Christensen rundet sine første 100 scoringer for Larvik i sin tidligere hjemmearena.

Etter onsdagskveldens 15. serierunde er det to uker pause til neste kamp, hjemmekampen mot Byåsen 28. februar.

Larviks målscorere: Thea Mørk 11 (3), Maria Hjertner 6, Emilie Christensen 5, Kristine Breistøl 4, Tamires Araujo 4, June Andenæs 3, Tonje Roth Berglie 3, Cassandra Tollbring 3, Mari Finstad Bergum 2.