Ny markedssjef – Larvik

Ny markedssjef

Jan Tore Berg er ansatt som markedssjef i Larvik Håndballklubb. Han begynner i jobben allerede 1. mars.

Berg har tidligere jobbet som CSO (chief sales officer) i Abax og får en fulltidsjobb med fleksibilitet i Larvik HK.

– Til å begynne med skal jeg gjøre meg godt kjent med klubben og få den under huden. Jeg håper også det vil være mulig å knyte tettere bånd mellom sponsor, klubb og øvrige sponsorer, sier han til larvikhk.no.

Han håper hans erfaring, kreativitet og pågangsmot skal gi viktige bidrag til klubben.

Larviks daglige leder Bjørn Bjune er glad for samarbeidet med Berg, som ikke koster klubben noe.

– Vi kan ikke bruke penger vi ikke har, men har fått til en avtale med Berg som gjør at vi får styrket klubben med en person som kan skaffe klubben gode samarbeidsavtaler med sponsorer, slik at vi får en økonomisk plattform til å satse mot Europatoppen, sier Bjune.